SijaintiPietarinkatu 14, 00140 Helsinki PuhelinPuh. 050 5849077 Victoria's Room for Beaty FacebookFacebook.com / Victorias Room for Beauty

Luonnonkynsien geelaus / rakennekynnet

LCN rakennekynnet

LCN-rakennekynnet tehdään LED-valokovetteisella, hajuttomalla ja myrkyttömällä menetelmällä. Rakennekynsien pysyvyys perustuu toisiinsa liittyviin molekyyleihin, ei aggressiivisiin kemikaaleihin.

LCN-rakennekynnet tuntuvat ja näyttävät luonnollisilta, eivätkä kellastu tai värjäänny esimerkiksi kynsilakan vaikutuksesta.

Laajasta LCN-geelivalikoimasta löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Rakennekynsien pituuden saa valita vapaasti, ja erilaisilla koristeilla ja väreillä niihin saa lisää yksilöllisyyttä.

Rakennekynsien tekemisessä voidaan käyttää tippejä tai muottia, jota käytettäessä kynsien pituus ja muoto rakennetaan ainoastaan eri geeleillä.

LCN-tuotesarjasta löytyy oma menetelmänsä myös luonnonkynnen geelaukseen: oman kynnen päälle levitetään suojaava ja vahvistava geelikerros, joka on erittäin ohut ja luonnollisen näköinen. Tällä menetelmällä kynttä ei pidennetä eikä muotoilla.

LCN-rakennekynsiä täytyy huollattaa ammattilaisella 3–5 viikon välein. Kynsien ilmettä voi uudistaa aina huollon yhteydessä.

WordPress-verkkosivujen toteutus: Mixtum