SijaintiPietarinkatu 14, 00140 Helsinki PuhelinPuh. 050 5849077 Victoria's Room for Beaty FacebookFacebook.com / Victorias Room for Beauty

Karvanpoistot: sokerointi ja lämminvahaus

karvanpoisto

Sokerointi on hellävarainen ja tehokas tapa päästä häiritsevistä ihokarvoista. Menetelmää suositellaan ensisijaisesti kainaloiden ja intiimialueen karvanpoistoon, mutta se sopii kaikenlaisille karva- ja ihotyypeille. Sokeroimalla voidaan poistaa myös lyhyttä, jopa alle kahden millimetrin mittaista karvaa.

Sokeri on 100-prosenttinen luonnontuote. Se ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita.

Vartalosokeroinnissa sokerimassan ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua kuollut ihosolukko. Tulos on silkinpehmeä iho.

Säännöllisellä sokeroinnilla karvoitus saadaan vähenemään ja heikkenemään paljon tehokkaammin kuin vahauksella. Sokerointimenetelmä onkin osin syrjäyttänyt vahauksen, mutta perinteinen lämminvahaus on edelleen toimiva menetelmä vähemmän herkkien ihonalueiden, kuten jalkojen ja selän, karvanpoistoon.

Vahaus on usein nopeampi karvanpoistotapa kuin sokerointi. Hyvän tarttumiskykynsä ansiosta lämminvaha poistaa jopa viiden millimetrin pituiset karvat. Myötäkarvaan levitettävä lämminvaha sopii hauraalle karvatyypille paremmin kuin sokerointi, sillä sokerointi suoritetaan vastakarvaan ja se saattaa vain katkoa hentoisimmat ihokarvat.

Vahaukseen on tarjolla kotituotteita, mutta karvanpoisto on aina turvallisinta ja tuloksekkainta alan ammattilaisen tekemänä.

WordPress-verkkosivujen toteutus: Mixtum